Hoe kan ik het beste kort parkeren bij Schiphol?

Als u binnenkort naar Schiphol gaat en u van plan bent om kort te parkeren, dan is het goed om uzelf af te vragen hoe u het beste kort kan parkeren bij Schiphol. Vaak zijn de prijzen erg hoog bij Schiphol en is het dus handig om even onderzoek te doen naar de kosten van kort parkeren. Zo kunt u kijken wat voor u het fijnst is voor het parkeren bij Schiphol.

P1 kort parkeren Schiphol

Om kort te parkeren is het het handigste om gebruik te maken van P1 kort parkeren. Het kort parkeren op P1 is bij de locatie Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol. Dit is tegenover de terminal. Vanaf P1 bent u binnen een paar minuten al zonder nat te worden van de regen bij de vertrek- en aankomsthallen. Bij de parkeerplaats kunt u met en zonder reservering naar binnen gaan. De kosten voor deze parkeerplaats zijn al snel €1 per 11 minuten, met een maximum van €37,50 per dag. Als u een hele dag of 2 dagen wilt parkeren bij P1 dan kunt u ook hier terecht. Het verblijf bij P1 is dus niet alleen voor korte verblijven, maar ook voor een langer verblijf om dichtbij en overdekt te parkeren. 

Kort parkeren Schiphol externe aanbieders

Voor het kort parkeren bij Schiphol heeft u ook andere mogelijkheden dan bij het kort parkeren bij P1. Er zijn een hoop externe aanbieders die u kunt kiezen bij het kort parkeren bij Schiphol. Doordat er veel verschillende aanbieders zijn, is de prijs hierdoor vaak een stuk goedkoper dan het parkeren bij P1. Wel heeft u het nadeel dat u een stuk verder weg van Schiphol bent verwijderd, maar hier is de mogelijkheid om van een gratis shuttleservice gebruik te maken. Probeer vooral de aanbieders te vergelijken die voldoen aan uw parkeertijden en datum van parkeren om zo de voordeligste prijs te vinden. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om 2 dagen te parkeren voor €19. U kunt ook kijken naar uw eigen wensen van de hoeveelheid reistijd die u wilt hebben. 

Bent u van plan om alleen iemand te brengen naar Schiphol en wilt u diegene alleen afzetten voor de vertrekhal? Dan kan dit ook direct voor de vertrekhallen. Hier kunt u maar heel even stil staan om de bagage uit te laden en de passagier gedag te zeggen. Hiervoor hoeft u niet te parkeren en dus ook niet te betalen.

Kies de beste keuze van kort parkeren

Wij raden u aan om vooral te kijken wat u het fijnst vindt bij het parkeren van uw auto. U zou de afweging kunnen maken of u liever goedkoop maar verder weg parkeert, of dat u voor een duurdere optie gaat waar u minder lang voor hoeft te lopen. Vergelijk daarom de verschillende aanbieders om te kijken wat u het meeste aanspreekt. De recensies van een bepaalde parkeerplaats kunnen ook helpen. Maak dus een bewuste keuze. U kunt bij The Valet Guys zelfs kiezen voor het meeste gemak met valet parking op Schiphol. Of u nu maar voor een dag weg bent op zakenreis of juist een hele lange reis gaat maken en een paar weken weg bent, u kunt bij ons altijd parkeren!