Shuttle Parkeren

Op onze locatie aan de Kruisweg 459 te Rozenburg vind u een mooi aangelegd parkeerterrein op slechts 4 minuten van de luchthaven!

Met onze Shuttle Parking Service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u vriendelijk wordt ontvangen en begeleiden u naar uw parkeerplaats. Onze locatie is geheel verhard, heeft ruime parkeerplaatsen en is voorzien van camerabewaking. Ook zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische voertuigen en is er naast de parking een tankstation aanwezig. Onze wachtruimte heeft toiletten, koffie, stopcontacten, airco, verwarming en WiFi.

Bij aankomst op de parking mag u zich melden bij een medewerker van de parking en vervolgens zelf de auto parkeren. De sleutel bergen wij tijdens uw reis altijd veilig op. Onze gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage compleet heeft kunt u ons bellen. De chauffeur kan u dan precies vertellen waar onze transferbus u op de 1e verdieping aan de vertrekhal weer komt ophalen.

Zowel voor zakelijk als particulier

Maak een account

Reserveer wanneer je maar wilt

24/7 Online reserveringen

Direct uitstappen bij de vertrekhal

Schiphol Airport

+17 jaar ervaring

The Valet Guys biedt de mogelijkheid uw auto overdekt te parkeren in de buurt van Schiphol. Met onze dienst voor overdekt parkeren kiest u voor een comfortabele reis zonder stress!

Parkeerplaats reserveren bij The Valet Guys

Reserveer eenvoudig via onze website of app. Vul uw vluchtgegevens in, selecteer het aantal parkeerdagen, voer uw persoonlijke gegevens in, bevestig uw reservering en u bent klaar! U ontvangt direct een bevestigingsmail. Zo simpel is het om uw parkeerplek bij Schiphol te reserveren met The Valet Guys.

Check uw prijs
Parkeer- en retourdatum