Check uw prijs
Parkeer- en retourdatum
Services

Parkeren Schiphol met het grootste gemak

Met onze valet parking bij Schiphol kunt u rijden tot aan de vertrekhal en wij brengen uw auto veilig naar de parkeerplaats die u gereserveerd heeft. Dit scheelt dus een hele hoop stress en tijd! Wij bieden een scala aan diensten om het parkeren bij Schiphol zo makkelijk mogelijk voor u te maken. We bieden zelfs extra diensten aan voor de tijd dat uw auto bij ons geparkeerd staat! Hieronder leest u alles over de mogelijkheden waar u bij The Valet Guys uit kunt kiezen.

Uw auto goedkoop parkeren Schiphol

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij The Valet Guys zorgen wij ervoor dat u profiteert van voordelige tarieven terwijl u geniet van topklasse service. Wanneer men denkt aan luchthavenparking op Schiphol, wordt vaak gedacht aan hele hoge kosten en ingewikkelde processen. Echter is dit niet het geval bij ons! Hoe meer dagen u moet parkeren nabij Schiphol, hoe goedkoper de uiteindelijke kosten zullen zijn voor u. Bekijk onze tarieven maar!

Naast dat we scherpen prijzen aanbieden voor parkeren bij Schiphol, zijn er nog verschillende andere voordelen waar u van profiteert wanneer u een parkeerplek bij ons reserveert. Wij hebben bijvoorbeeld een app waarin u ten alle tijden kunt reserveren en verschillende informatie kunt vinden. Los daarvan zijn er verschillende voordelen alleen al aan het parkeren. Zo kunt u overdekt parkeren en kiezen uit verschillende extra diensten zoals het laden of wassen van uw auto.

24/7 mogelijkheid en bereikbaarheid

Zowel voor zakelijk als particulier

Maak een account

Reserveer wanneer je maar wil

Reserveer wanneer
je maar wilt

24/7 Online reserveringen

Ophalen op verschillende locaties

Direct uitstappen bij de vertrekhal

Schiphol Airport

Kort parkeren Schiphol

Wanneer u een weekendje weg of op een business trip gaat, bent u meestal niet heel lang weg en dus op zoek naar de mogelijkheid om uw auto kort te parkeren op Schiphol.

Onze parkeerplaats is in de buurt van de terminal, maar dat maakt voor u niet uit, want wij bieden ten alle tijden een valet service aan. U hoeft uw auto dus alleen af te zetten voor de vertrekhal en wij nemen uw auto mee naar de parkeerplaats!

Onze parkeerplaats nabij Schiphol is daarnaast voorzien van moderne beveiligingsmaatregelen die de veiligheid van uw voertuig waarborgen, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken.

Lang parkeren Schiphol

Voor de uitgebreide vakanties, verre bestemmingen of langdurige zakenreizen begrijpen we dat uw auto achterlaten een kwestie van vertrouwen is. Bij The Valet Guys bent u geen nummertje en gaan wij voor het opbouwen van een vertrouwensband met onze klanten. Wanneer u vaste klant bent, dan bent u bij ons ook verzekerd van een parkeerplaats!

Onze service voor lang parkeren bij Schiphol is zorgvuldig ontworpen om een veilig thuis voor uw auto te bieden terwijl u weg bent. Onze parkeerterreinen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en zijn 24/7 bemand, zodat u zeker kunt zijn van de veiligheid van uw voertuig.

Het gevoel van uw auto te kunnen achterlaten in betrouwbare handen kan het verschil maken en u minder stress bezorgen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent wanneer u juist probeert uit te rusten. Daarom zetten we bij The Valet Guys die extra stap om ervoor te zorgen dat uw auto niet alleen goed wordt verzorgd, maar dat het proces van parkeren op Schiphol ook soepel verloopt. Zeker omdat wij een volledige valet service bieden waarbij u uw auto bij de vertrekhal afzet en weer ophaalt. Dus of u nu kiest voor kort of lang parkeren op Schiphol, wij hebben de perfecte oplossing om aan uw behoeften te voldoen.

Wie we zijn

Valet parkeren op Schiphol

Wat is er fijner dan uw auto direct bij de vertrekhal achterlaten en het parkeren volledig overlaten aan een professional? Valet parkeren bij Schiphol via The Valet Guys maakt het reizen voor u een stuk gemakkelijker. In plaats van een plek te zoeken bij P3 bijvoorbeeld en vervolgens met de bus naar de vertrekhal te rijden, wint u heel veel tijd en laat u de stress achterwegen. Rijd gewoon naar de vertrekhal, laat uw auto achter bij een van onze getrainde chauffeurs en ga direct door naar uw check-in. Geen gedoe met zoeken naar een parkeerplaats, geen extra loopafstand met bagage en 24/7 beveiliging op de parkeerplaats. En het mooiste? Bij terugkomst staat uw auto klaar op dezelfde plek waar u hem achterliet voor de vertrekhal, zodat u na uw reis snel op weg kunt.

The Valet Guys app

Extra gemak met onze app

Reserveer via onze app direct uw parkeerplaats. Snel en simpel boeken binnen 30 seconden, u hoeft maar één keer uw gegevens in te vullen.

Activeer de app met code 8925

Reserveer uw parkeerplaats direct online bij The Valet Guys!

Het online reserveringssysteem bij The Valet Guys om uw parkeerplaats nabij Schiphol te reserveren is simpel in elkaar gezet, zodat u snel en makkelijke een reservering kunt plaatsen. U hoeft maar enkele gegevens in te vullen zoals de datum en de tijd dat u uw auto afgeeft en u bent verzekerd van een parkeerplaats in onze beveiligde, overdekte ruimte. Wilt u dat uw elektrische auto weer volledig opgeladen is wanneer u terugkomt van uw business trip of vakantie? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw auto volledig te laten opladen. Ook kunt u ervoor kiezen dat onze specialisten uw auto volledig wassen, zodat deze er weer spik en span uitziet wanneer u terug bent. Bij The Valet Guys maken we parkeren bij Schiphol met onze mogelijkheden eenvoudig, comfortabel en altijd klantgericht!

“Met The Valet Guys willen wij als team een zeer solide valet service aanbieden aan onze klanten. Met vriendelijke en flexibele chauffeurs die nog ouderwets de klant als koning behandelen. Met onze eigen klantaccounts krijgen vaste klanten altijd een nette prijs en plaats garantie. Particulieren voor vakanties en zakelijke reizigers, wij bieden onze service aan met de grootste zorg, voor iedere klant gelijk. Kwaliteit service en goede afspraken maken doet u met ons.”

Team
The Valet Guys
Een kleine uitleg

Hoe werkt het

Hoe werkt het