Check uw prijs
Parkeer- en retourdatum
Services

Kosten voor lang parkeren P3

De tarieven voor P3 Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en het moment waarop je reserveert. De tarieven die worden weergegeven op de P3 Schiphol-pagina zijn namelijk vanaf-tarieven. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren, waardoor Schiphol mogelijk hogere tarieven in rekening brengt. Bij The Valet Guys hoef je dit risico niet te lopen aangezien wij gedurende het gehele jaar dezelfde tarieven handhaven. Zo weet je ten allen tijde waar je aan toe bent.

Voor een parkeerperiode van 3 dagen op P3 zijn de tarieven vanaf €57,50, terwijl voor 10 dagen parkeren op Schiphol het tarief begint bij €88,50 en voor 24 dagen parkeren zijn de kosten vanaf €168,50. Alle overige tarieven zijn te vinden op de P3 Parkeren pagina van Schiphol zelf.

Het adres van P3 lang parkeren

P3 Schiphol is eenvoudig te bereiken via de snelweg A4, gelegen op het adres Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol in Haarlemmermeer. Het parkeerterrein bevindt zich op ongeveer 5 minuten rijden van de luchthaven Schiphol.

Bij P3 Schiphol wordt gebruikgemaakt van shuttlebussen, ook wel snelbussen genoemd. Deze pendelbussen vertrekken elke 10 minuten vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengen je met je bagage naar de terminal van Schiphol Airport. De shuttlebussen zijn 24 uur per dag operationeel, waardoor je snel en gemakkelijk van het parkeerterrein naar de luchthaven wordt vervoerd.

24/7 mogelijkheid en bereikbaarheid

Zowel voor zakelijk als particulier

Maak een account

Reserveer wanneer je maar wil

Reserveer wanneer
je maar wilt

24/7 Online reserveringen

Ophalen op verschillende locaties

Direct uitstappen bij de vertrekhal

Schiphol Airport

Hoe kan ik een parkeerplek reserveren bij P3 Schiphol

Het is mogelijk om een parkeerplaats te reserveren tot één dag voor je vlucht. Tijdens het reserveren krijg je de mogelijkheid om te kiezen met welke inrijmethode je P3 wilt betreden. Zo kan je kiezen om met kentekenherkenning naar binnen te rijden of te kiezen voor een creditcard. Hierna krijg je de optie om te betalen, waarbij het bedrag afhankelijk is van het aantal dagen en het seizoen waarin je boekt. Om voor P3 te reserveren moet je naar de website van Schiphol gaan.

Wie we zijn

De voor- en nadelen van lang parkeren op P3 Schiphol

Voordelen P3 Schiphol Nadelen P3 Schiphol
Videobewaking 24/7 korter dan 3 dagen reserveren niet mogelijk
gratis shuttlebus elke 10 minuten hogere parkeertarieven dan andere parkeerplaatsen
in- en uitlaadpunt bagage

Faciliteiten Amsterdam schiphol P3

De faciliteiten op Amsterdam Schiphol parking P3 zijn ontworpen om het parkeren voor reizigers zo comfortabel en handig mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de faciliteiten die doorgaans beschikbaar zijn op P3 Schiphol:

  • Shuttle Service: P3 Schiphol maakt gebruik van shuttlebussen om reizigers snel van en naar de luchthaventerminal te brengen. Deze pendelbussen rijden regelmatig, waardoor de overdracht soepel verloopt. De faciliteiten liggen op slechts 5 minuten rijden en de bussen rijden elke tien minuten. Zo weet je zeker dat je snel op het vliegveld arriveert.
  • Parkeermogelijkheden: P3 Schiphol biedt meer dan 5.000 parkeerplekken aan. P3 maakt tevens gebruik van een handig systeem waardoor je automatisch richting de vrije parkeerplaatsen wordt gestuurd. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken. P3 biedt trouwens niet alleen overdekte plekken aan, maar ook niet-overdekte parkeerplaatsen aan. P3 heeft ook parkeerplaatsen beschikbaar gemaakt voor minder validen.
  • Elektrische oplaadpunten: P3 lang parkeren is natuurlijk geen echte optie als het niet de mogelijkheid zou aanbieden om je elektrische auto op te laden. Dit is dus ook uiteraard mogelijk bij P3 Schiphol. P3 heeft 12 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wij adviseren daarom om van tevoren alvast jouw elektrische oplaadpunt te reserveren.
The Valet Guys app

Extra gemak met onze app

Reserveer via onze app direct uw parkeerplaats. Snel en simpel boeken binnen 30 seconden, u hoeft maar één keer uw gegevens in te vullen.

Activeer de app met code 8925

Parkeren met The Valet Guys

Lang parkeren bij P3 Schiphol heeft zoals je kan zien meerdere voordelen, daarentegen is het ook erg prijzig en kunnen de kosten aardig oplopen, zeker als je van plan bent langer op vakantie of zakenreis te gaan. Een goed alternatief is dan om te parkeren met The Valet Guys. Wij bieden namelijk een fijnere parkeerplaats om te parkeren op Schiphol. Je kan de auto bij ons afgeven bij de vertrekhal en bewaken jouw auto op ons eigen parkeerterrein. Wanneer je terugkomt op Schiphol zorgen wij ervoor dat we klaar staan om de auto af te geven. Daarnaast kan je ook kiezen voor shuttle parkeren en om je auto te laten wassen. Reserveer direct en geniet van een veilig en voordelig parkeerterrein op Schiphol.

“Met The Valet Guys willen wij als team een zeer solide valet service aanbieden aan onze klanten. Met vriendelijke en flexibele chauffeurs die nog ouderwets de klant als koning behandelen. Met onze eigen klantaccounts krijgen vaste klanten altijd een nette prijs en plaats garantie. Particulieren voor vakanties en zakelijke reizigers, wij bieden onze service aan met de grootste zorg, voor iedere klant gelijk. Kwaliteit service en goede afspraken maken doet u met ons.”

Team
The Valet Guys
Een kleine uitleg

Hoe werkt het

Hoe werkt het