Wat zijn de kosten bij P3 Schiphol en wat is het adres?

Reizen vanaf Schiphol kan een opwindende ervaring zijn, maar het plannen van je parkeeroplossing is net zo cruciaal. P3, een van de parkeerfaciliteiten op Schiphol, biedt een betrouwbare optie voor reizigers die hun voertuig veilig willen achterlaten tijdens hun reis.  Voor kort parkeren beginnen de kosten vanaf €1,10 en kunnen oplopen tot tientallen euros. Voor lang parkeren (vanaf 8 dagen) beginnen de prijzen vanaf €57,50. In deze blog gaan we in op de kosten die gepaard gaan met parkeren op Schiphol bij P3 en bieden we gedetailleerde informatie over het adres van deze parkeerfaciliteit.

Tarieven P3 Schiphol

Voordat je je auto bij P3 parkeert, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de tarieven. P3 Schiphol hanteert tarieven op basis van verschillende factoren, waaronder de duur van je parkeerperiode en het type parkeerplaats dat je kiest.

Kort parkeren (alleen op P1)

Voor reizigers die slechts voor een korte periode parkeren, biedt P3 de mogelijkheid van kort parkeren. De tarieven voor kort parkeren zijn doorgaans hoger dan voor lang parkeren, maar het is een handige optie voor diegenen die snel toegang tot de terminal willen.

  • Voor 10 minuten betaal je €1,10.
  • Voor 24 uur betaal je €46,50.

Lang parkeren (alleen op P3)

Lang parkeren bij P3 is geschikt voor reizigers die voor een langere periode weg zijn. De tarieven voor lang parkeren zijn over het algemeen voordeliger en bieden een betrouwbare oplossing voor diegenen die hun voertuig gedurende meerdere dagen of weken willen achterlaten. De tarieven hangen af van het seizoen waarin je reserveert.

  • Voor 8 dagen parkeren betaal je vanaf €57,50.
  • Voor 15 dagen parkeren betaal je vanaf €92,50.
  • Voor 22 dagen parkeren betaal je vanaf €127,50.

Alle overige tarieven staan vermeld op de pagina P3 parkeren. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van jouw parkeerplek, je hebt overdekte parkeerplekken en buiten parkeerplekken.

Online reserveren

Een slimme zet om kosten te besparen is het online reserveren van je parkeerplaats bij P3. Vaak biedt P3 speciale tarieven en kortingen voor online reserveringen, waardoor je een aanzienlijk bedrag kunt besparen.

Wat maakt P3 uniek?

Naast de tarieven is het belangrijk om te begrijpen waarom P3 een aantrekkelijke keuze is voor veel reizigers.

  • Shuttle service

P3 Schiphol biedt een handige shuttle service die je snel en comfortabel naar de terminal brengt. Deze service is inbegrepen in de parkeertarieven en zorgt voor een vlotte overgang van de parkeerplaats naar de luchthaven.

  • Veiligheid en beveiliging

Een van de prioriteiten van P3 is de veiligheid van voertuigen die op hun terrein geparkeerd staan. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en 24/7 bewaking kunnen reizigers met een gerust hart hun auto achterlaten.

  • Carwash tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie kunt u uw auto laten parkeren op het parkeerterrein van P3. Er wordt, tegen een extra betaling, voor gezorgd dat uw auto straalt wanneer u weer terug bent van uw vakantie. Uw auto wordt compleet schoongemaakt, bekijk de prijzen van onze carwash.

Adres van P3 Schiphol

Nu je op de hoogte bent van de tarieven en de unieke eigenschappen van P3, is het tijd om het adres te verkennen. Het officiële adres van P3 Schiphol is:

P3 Schiphol, Holiday Avenue 2, 1118 ZG Schiphol, Nederland

Zorg ervoor dat je dit adres nauwkeurig invoert in je navigatiesysteem om moeiteloos bij de parkeerfaciliteit aan te komen.

Fijne reis!

Parkeren bij P3 Schiphol is niet alleen een praktische keuze, maar het biedt ook een betrouwbare en veilige oplossing voor reizigers die hun voertuig tijdens hun reis willen achterlaten. Door de tarieven en het adres van P3 Schiphol te begrijpen, kun je je reis efficiënt plannen en genieten van een stress vrije ervaring vanaf het moment dat je je auto parkeert tot aan je terugkeer.