Check uw prijs
Parkeer- en retourdatum
Services

Valet service

Onze valet service op Schiphol biedt reizigers een handige optie om hun auto eenvoudig te parkeren. Met deze service kunnen reizigers hun auto rechtstreeks bij de vertrekhal of een aangewezen ontmoetingspunt op de luchthaven achterlaten. De professionele chauffeurs van The Valet Guys nemen de auto over, waarna deze veilig wordt geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats met bewaking en cameratoezicht. Hierdoor vermijden reizigers de noodzaak om zelf naar een parkeerterrein te rijden, wat tijdsbesparing oplevert en hen in staat stelt om direct door te gaan naar het inchecken.

Bij terugkomst wordt de auto weer afgeleverd bij de aankomsthal, waardoor reizigers snel kunnen vertrekken na hun vlucht. Het reserveren van onze VIP parking valet service kan doorgaans vooraf via de website of via telefoonnummer +31 (0) 203033460. Kies voor de VIP service en geniet van extra comfort en gemak, vooral een goede optie voor diegenen die op zoek zijn naar een stressvrije parkeeroptie bij Schiphol.

24/7 mogelijkheid en bereikbaarheid

Zowel voor zakelijk als particulier

Maak een account

Reserveer wanneer je maar wil

Reserveer wanneer
je maar wilt

24/7 Online reserveringen

Ophalen op verschillende locaties

Direct uitstappen bij de vertrekhal

Schiphol Airport

Autowasservice

Bij The Valet Guys wordt niet alleen zorgvuldig met je auto omgegaan, maar is er ook een handige autowasservice beschikbaar. Deze service zorgt ervoor dat je auto niet alleen veilig geparkeerd staat, maar ook schoon en fris is wanneer je terugkomt. Terwijl je weg bent, wordt je auto professioneel gereinigd, waarbij verschillende wasopties beschikbaar zijn, afhankelijk van je voorkeur.

Het gebruik van de autowasservice bij The Valet Guys maakt je parkeerervaring compleet en zorgt ervoor dat je auto in optimale staat is wanneer je terugkeert. Interesse in een goed gewassen auto als je terugkeert van je welverdiende vakantie of van je vermoeiende zakenreis? Geef deze extra optie dan aan als je je reservering maakt!

Wie we zijn

The Valet guys voor VIP parking Schiphol

Bij The Valet Guys wordt je auto met de grootste zorg behandeld, dat is zeker! Met de voordelen van een overdekte parkeerplaats, een wasservice en videobewaking zit je bij ons goed voor een reis met gemak. Ben je overtuigd en ga je binnenkort op vakantie? Controleer dan snel of er nog een parkeerplaats beschikbaar is voor de datum dat je op vakantie gaat en reserveer direct bij de The Valet Guys.

The Valet Guys app

Extra gemak met onze app

Reserveer via onze app direct uw parkeerplaats. Snel en simpel boeken binnen 30 seconden, u hoeft maar één keer uw gegevens in te vullen.

Activeer de app met code 8925

“Met The Valet Guys willen wij als team een zeer solide valet service aanbieden aan onze klanten. Met vriendelijke en flexibele chauffeurs die nog ouderwets de klant als koning behandelen. Met onze eigen klantaccounts krijgen vaste klanten altijd een nette prijs en plaats garantie. Particulieren voor vakanties en zakelijke reizigers, wij bieden onze service aan met de grootste zorg, voor iedere klant gelijk. Kwaliteit service en goede afspraken maken doet u met ons.”

Team
The Valet Guys
Een kleine uitleg

Hoe werkt het

Hoe werkt het